Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g80g115kcal10g0.2g8.3g0g
Sokeri 62g252kcal0g62g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g365g204kcal32.8g18.2g0.7g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)168g183kcal4.9g27.5g5.9g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä142g85kcal0.7g21.3g0g1.6g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli22g11kcal0g2.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini15g51kcal12.5g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä139g83kcal0.7g20.8g0g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g73g29kcal0g7.3g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker62g242kcal0g60.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2844kcal133g507.8g31g9.6g
Valittu annoskoko1250g1422kcal66.5g253.9g15.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g711kcal33.3g127g7.8g2.4g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813