Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g359g216kcal35.9g15.4g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 431g1423kcal8.6g12.9g150.9g0g
Kananmuna kuoreton 316g451kcal39.5g0.9g32.4g0g
Mantelilastu (A la meira)144g862kcal34.5g9.5g77.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5903kcal237g77.4g524g0g
Valittu annoskoko1250g2951kcal118.5g38.7g262g0g
Annoskoko puolitettuna625g1476kcal59.3g19.4g131g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231