Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g362g1341kcal16.3g112.3g90.6g13.4g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g136g262kcal25.8g0.1g17.7g0g
Katkarapu 163g112kcal23.5g0g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu163g205kcal17.9g0.5g14.7g0g
Maito, Kevyt181g83kcal5.8g8.7g2.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl91g308kcal1.8g2.7g31.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa91g272kcal20.8g0g20.8g0g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5201kcal226.4g253.4g360.4g29.2g
Valittu annoskoko1250g2600kcal113.2g126.7g180.2g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g1300kcal56.6g63.4g90.1g7.3g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415