Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 318g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt318g147kcal10.2g15.3g4.8g0g
Ruokasuola jodioitu 4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 255g198kcal44.7g0g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 318g242kcal6g49.4g0.6g3.2g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g8g54kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1347kcal124g142.6g26.6g7.6g
Valittu annoskoko1250g674kcal62g71.3g13.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g337kcal31g35.7g6.7g1.9g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519