Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 205g141kcal10.4g19.2g0.8g6.4g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 821g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g164g125kcal26.3g2.3g1.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g646kcal77.6g52.6g10g17.6g
Valittu annoskoko1250g323kcal38.8g26.3g5g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g161kcal19.4g13.2g2.5g4.4g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234