Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g575g978kcal86.3g0g69g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 523g310kcal51.3g15.7g2.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g79g7.8kcal1.2g0g0.5g66.7g
Voi 73g531kcal0.9g0.3g59.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3654kcal279.4g32g262.2g133.4g
Valittu annoskoko1250g1827kcal139.7g16g131.1g66.7g
Annoskoko puolitettuna625g914kcal69.9g8g65.6g33.4g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609