Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha330g547kcal62.6g0g33g0g
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Rypsiöljy 13g117kcal0g0g13.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow264g92kcal2.6g18.2g1.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl132g112kcal1.8g5.8g9.2g0g
Kasvisliemikuutio 15g44kcal1.4g2g3.4g0.2g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g396g1325kcal51.4g269g5.9g25.3g
Mustapippuri 2.6g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4539kcal242.2g600g133g55g
Valittu annoskoko1250g2270kcal121.1g300g66.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna625g1135kcal60.6g150g33.3g13.8g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145