Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 330g546kcal55.3g0g36.3g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paprika punainen 165g48kcal1.6g7.4g0.7g3.1g
Maustekurkku165g27kcal1.2g5g0.2g3g
Kalaliemi laimennettu 330g10kcal0g1g0.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 124g369kcal23g3.1g29.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 91g300kcal1.8g2.7g31.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2623kcal167g42.8g199g13.8g
Valittu annoskoko1250g1312kcal83.5g21.4g99.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g656kcal41.8g10.7g49.8g3.5g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195