Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 223g29kcal2.5g2.2g0.4g2.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g149g30kcal0.9g5.6g0.4g8.9g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kurkku 149g16kcal0.8g2.1g0.1g1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g275g522kcal68.7g0g27.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g203g122kcal0.8g30.5g0.2g2.8g
Kananmuna, keitetty 163g233kcal20.4g0.5g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1951kcal190.6g90.4g91g33.8g
Valittu annoskoko1250g976kcal95.3g45.2g45.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna625g488kcal47.7g22.6g22.8g8.5g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340