Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g175g1053kcal42.1g11.6g94.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)483g671kcal53.6g1.9g50.2g0g
Vesi439g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow132g1184kcal0g0g131.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5816kcal191.4g27g553g0g
Valittu annoskoko1250g2908kcal95.7g13.5g276.5g0g
Annoskoko puolitettuna625g1454kcal47.9g6.8g138.3g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703