Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi429g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl307g92kcal14.1g5.8g0.9g4.9g
Porkkana 251g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio115g321kcal21.7g0g25.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g5.7g13kcal0.2g1.5g0.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)143g86kcal1.4g6.4g5.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1187kcal78g55.2g66.2g24.4g
Valittu annoskoko1250g594kcal39g27.6g33.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g297kcal19.5g13.8g16.6g6.1g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773