Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g341g375kcal61.4g6.1g11.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g228g57kcal3g9.6g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 68g74kcal5.4g11.1g0.4g1.4g
Rypsiöljy 17g151kcal0g0g17.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 171g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 9g28kcal0.9g1.2g2.1g0.1g
Suolapähkinä 3.4g20kcal0.8g0.3g1.7g0.3g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g341g457kcal19.7g82.8g4.6g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2380kcal185g231.4g75.8g31.2g
Valittu annoskoko1250g1190kcal92.5g115.7g37.9g15.6g
Annoskoko puolitettuna625g595kcal46.3g57.9g19g7.8g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612