Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 47g131kcal7g12.2g2g18.3g
Vehnälese 38g86kcal5g5.8g1.7g14.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen47g134kcal14.1g0.9g8g14.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 470g182kcal2.1g32g2.3g12.2g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g6.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi627g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1067kcal56.4g101.8g28g118g
Valittu annoskoko1250g533kcal28.2g50.9g14g59g
Annoskoko puolitettuna625g267kcal14.1g25.5g7g29.5g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621