Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl431g517kcal81.9g3.9g18.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Ruokosokeri9g37kcal0g9g0g0g
Parsakaali brokkoli 449g157kcal20.7g8.8g1.3g11.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka64g16kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Cashewpähkinä 90g516kcal18g16.9g41.6g3.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g10g28kcal0.8g1.7g1.9g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu18g162kcal0g0g18g0g
Maizena maissitärkkelys31g110kcal0.3g27.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3209kcal253.2g161.6g163.8g35g
Valittu annoskoko1250g1604kcal126.6g80.8g81.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g802kcal63.3g40.4g41g8.8g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721