Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 531g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 398g303kcal7.5g61.7g0.8g4g
Purjosipuli 49g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g177g94kcal10.1g9.4g1.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton66g120kcal3g3.7g10g2.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g25g30kcal0.6g1.5g2.2g0.4g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1117kcal44.2g155g29.4g16.8g
Valittu annoskoko1250g558kcal22.1g77.5g14.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna625g279kcal11.1g38.8g7.4g4.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035