Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa389g66kcal1.6g9.7g2.3g2.7g
Paprika punainen 97g28kcal0.9g4.4g0.4g1.8g
Paprika keltainen 97g29kcal0.9g5g0.2g1.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g324g113kcal5.2g22.3g0.3g4.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g272g272kcal19.3g40.8g3.3g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g65g266kcal16.2g1.3g22g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1666kcal88.2g167g70g21.8g
Valittu annoskoko1250g833kcal44.1g83.5g35g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g417kcal22.1g41.8g17.5g5.5g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193