Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 87g62kcal1.6g12.5g0.2g0.9g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g208g271kcal41.7g0g12.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g217g543kcal41.2g0.1g47.7g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä174g118kcal5.4g20.8g1.2g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 564g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1987kcal179.8g66.8g123.2g12.2g
Valittu annoskoko1250g994kcal89.9g33.4g61.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g497kcal45g16.7g30.8g3.1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049