Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 547g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 129g285kcal22.5g0g21.9g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 212g161kcal4g32.7g0.4g2.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 129g44kcal1.4g6.9g0.3g3.7g
Sipuli, paistettu 23g23kcal0.3g1.1g1.8g0.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 7.1g21kcal0.8g1.1g1.5g0g
Pavut tomaattikastikkeessa137g103kcal5.5g17.8g0.1g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1315kcal69.8g126.8g52.2g29.4g
Valittu annoskoko1250g658kcal34.9g63.4g26.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna625g329kcal17.5g31.7g13.1g7.4g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277