Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 342g188kcal5.5g45g0.6g2.9g
Kananmuna kuoreton 501g715kcal62.6g1.5g51.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 32g282kcal0g0g31.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 137g311kcal6.9g23.9g19.2g7.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g68g246kcal15.7g0g20.5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3549kcal184.6g152.8g247.6g25.8g
Valittu annoskoko1250g1775kcal92.3g76.4g123.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna625g887kcal46.2g38.2g61.9g6.5g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675