Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 143g204kcal17.8g0.4g14.6g0g
Sokeri 130g527kcal0g129.7g0g0g
Fariinisokeri130g527kcal0g129.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g312g262kcal3.4g57g1.2g5.6g
Voi 65g471kcal0.8g0.3g52.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1113kcal33.1g227.2g3.9g11.4g
Leivinjauhe 6.5g11kcal0.3g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g42kcal0g10.3g0g0g
Suklaa tumma 130g671kcal5.1g69.1g40.2g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7654kcal121g1252.4g225.4g47.8g
Valittu annoskoko1250g3827kcal60.5g626.2g112.7g23.9g
Annoskoko puolitettuna625g1914kcal30.3g313.1g56.4g12g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181