Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 535g407kcal10.1g82.9g1.1g5.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)14g102kcal0.1g0.1g11.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g142g270kcal21.3g0g21.3g0g
Vesi473g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g80kcal5.4g0g6.2g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste2.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1746kcal75.2g171g80.2g12.4g
Valittu annoskoko1250g873kcal37.6g85.5g40.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g437kcal18.8g42.8g20.1g3.1g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770