Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 404g90kcal2g12.5g0.8g10.1g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Miniluumutomaatti, annos 250g269g54kcal1.6g8.9g0.8g0g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.9g0.3g0.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste162g582kcal46.9g2.7g45.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen16g116kcal0.2g0.2g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2378kcal110.8g104g166.2g27g
Valittu annoskoko1250g1189kcal55.4g52g83.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna625g594kcal27.7g26g41.6g6.8g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534