Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 775g1515kcal144.9g0g104.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton39g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)140g92kcal20.9g0g1g0g
Tomaatti 97g22kcal0.5g3.3g0.3g1.4g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g155g186kcal12.6g8.5g10.9g0g
Tilli, tuore 39g12kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3674kcal361g26g234.4g4.8g
Valittu annoskoko1250g1837kcal180.5g13g117.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna625g918kcal90.3g6.5g58.6g1.2g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641