Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 212g61kcal2.1g9.8g0.6g3.8g
Porkkana 170g56kcal1.1g9.4g0.3g4.3g
Peruna, vanha, kuorittu 340g259kcal6.4g52.7g0.7g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 425g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt85g39kcal2.7g4.1g1.3g0g
Voi 12g86kcal0.1g0g9.7g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1016kcal24.8g155.4g25.2g23g
Valittu annoskoko1250g508kcal12.4g77.7g12.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna625g254kcal6.2g38.9g6.3g5.8g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644