Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali161g34kcal1.9g5.5g0.3g3.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 122g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Parsakaali, keitetty, suolaton 51g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Vesi560g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g12g16kcal0.3g2.9g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha306g507kcal58.1g0g30.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1251kcal127.8g36g63.4g17g
Valittu annoskoko1250g625kcal63.9g18g31.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna625g313kcal32g9g15.9g4.3g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974