DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkokaali keräkaali 748g208kcal8.9g30.4g1.5g15.7g
Voi vähäsuolainen 6.7g49kcal0.1g0g5.5g0g
Siirappi 21g64kcal0g15.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g597kcal68.3g0g35.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 48g158kcal1g1.4g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2190kcal158.2g101.2g119.6g33.6g
Valittu annoskoko1250g1095kcal79.1g50.6g59.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna625g548kcal39.6g25.3g29.9g8.4g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464