Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)138g483kcal18g96.7g2.1g4.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)276g453kcal69.1g2.5g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g414g166kcal7g34g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 69g104kcal5.5g3.2g7.6g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%276g332kcal8g12.4g27.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper48g140kcal12.6g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3371kcal241.2g300.2g132.4g9.4g
Valittu annoskoko1250g1685kcal120.6g150.1g66.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g843kcal60.3g75.1g33.1g2.4g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961