Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki542g368kcal66.1g21.1g1.1g0g
Edam 24% (Arla)325g1040kcal84.5g0g78g0g
Kananmuna kuorineen punnittu295g371kcal32.4g0.9g26.5g0g
Vehnälese 26g59kcal3.5g4g1.2g9.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 52g158kcal4.5g28.8g1g7.2g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4032kcal383.2g117.8g215.6g34g
Valittu annoskoko1250g2016kcal191.6g58.9g107.8g17g
Annoskoko puolitettuna625g1008kcal95.8g29.5g53.9g8.5g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577