Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g250g85kcal0.5g17.8g0.8g4.5g
Vehnänalkiopasta plus (torino)188g675kcal31.9g125.6g4.1g6.4g
Maissi (makea), Rainbow188g150kcal3.9g24.4g1.9g6.9g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen163g130kcal0.7g32.5g0.2g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss188g99kcal10.7g9.9g0.9g5.8g
Kurkku, tuore125g13kcal0.8g2.1g0.1g0.9g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)88g96kcal21.9g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g63g113kcal0.8g10g7.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2721kcal142.4g444.6g31g49.8g
Valittu annoskoko1250g1361kcal71.2g222.3g15.5g24.9g
Annoskoko puolitettuna625g680kcal35.6g111.2g7.8g12.5g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376