Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 426g77kcal2.4g10.6g1.7g3g
Sipulikuutiot rainbow8.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g426g149kcal4.3g27.7g2.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa213g170kcal9.6g27.7g2.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa128g383kcal29.4g0g29.4g0g
Basilika, tuore43g17kcal1.3g2.1g0.3g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.8g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1609kcal95.2g138.6g71.2g9.6g
Valittu annoskoko1250g804kcal47.6g69.3g35.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g402kcal23.8g34.7g17.8g2.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511