Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g241g841kcal28.2g174.8g3.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g344g121kcal3.4g22.4g1.7g0g
Herkkusieni 69g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g103g15kcal2g0.4g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 69g119kcal5.2g1.6g10.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 69g157kcal9.6g1.2g12.4g0g
Pesto (Pirkka)10g60kcal0.4g0.4g6.3g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa138g413kcal31.7g0g31.7g0g
Broilerifileesuikale (Atria)207g227kcal47.5g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3927kcal258.8g402g141.6g3g
Valittu annoskoko1250g1964kcal129.4g201g70.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna625g982kcal64.7g100.5g35.4g0.8g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527