Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 102g742kcal1.2g0.4g83.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai166g582kcal19.9g118g3.5g5g
Kauralese 31g110kcal5.5g14g2.4g5.4g
Paprika punainen 511g150kcal4.8g23g2g9.7g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g179g412kcal26.8g1.8g34g0g
Broilerifileesuikale (Atria)205g225kcal47g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4473kcal211.8g319.8g258.8g42.2g
Valittu annoskoko1250g2237kcal105.9g159.9g129.4g21.1g
Annoskoko puolitettuna625g1118kcal53g80g64.7g10.6g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286051