Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 410g1314kcal109.7g0g98.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g51g53kcal4g8.4g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Kookosöljy 100g10g91kcal0.1g0g10.2g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g543g277kcal7.6g40.7g6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g12kcal1.2g1.5g0.1g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g51g15kcal0.5g3.1g0.5g1.5g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)15g12kcal0.2g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3629kcal250.6g127.2g231g10.4g
Valittu annoskoko1250g1815kcal125.3g63.6g115.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g907kcal62.7g31.8g57.8g2.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536