Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g745g186kcal7.4g34.3g2.2g13.4g
Margariini, 60%, Rainbow56g307kcal0.5g0.5g33.5g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 52g157kcal0.1g38.6g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta15g54kcal1.9g10.4g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 223g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 82g249kcal7.2g45.4g1.6g11.4g
Vehnäjauho puolikarkea 73g249kcal7.4g50.8g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2413kcal49.4g361.2g77g56.4g
Valittu annoskoko1250g1207kcal24.7g180.6g38.5g28.2g
Annoskoko puolitettuna625g603kcal12.4g90.3g19.3g14.1g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967