Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 183g42kcal1g6.3g0.5g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g542g325kcal8.1g70.4g0.5g4.9g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g274g16kcal0.3g1.4g1.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g182g301kcal36.4g0g18.2g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g69g53kcal0.6g16.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1473kcal92.8g189.6g40.8g15g
Valittu annoskoko1250g736kcal46.4g94.8g20.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna625g368kcal23.2g47.4g10.2g3.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198