Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi492g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 34g114kcal2.8g22.2g0.7g3.1g
Kaurahiutale 39g147kcal5.7g22.4g2.9g3.9g
Perunamuusi172g137kcal2.8g20.8g4.6g1.4g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Rypsiöljy 44g391kcal0g0g44.3g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g275g923kcal33g181.7g6.6g22.6g
Vehnäjauho puolikarkea 157g540kcal16g110.1g1.9g5.5g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g10g31kcal1.3g6g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4661kcal123.2g750g122.4g75.4g
Valittu annoskoko1250g2331kcal61.6g375g61.2g37.7g
Annoskoko puolitettuna625g1165kcal30.8g187.5g30.6g18.9g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941