JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 968g1212kcal203.3g0g43.6g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g141g323kcal45.1g0.7g15.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original18g12kcal0.7g1.4g0.5g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g53g208kcal16.9g0g15.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3604kcal537.2g22.6g150.8g3.2g
Valittu annoskoko1250g1802kcal268.6g11.3g75.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna625g901kcal134.3g5.7g37.7g0.8g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642