Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 255g194kcal4.8g39.6g0.5g2.6g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 287g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 281g549kcal52.5g0g37.9g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g160g176kcal3.7g6.4g16g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g64g51kcal1g4.3g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2066kcal128.2g121.2g116.2g13.4g
Valittu annoskoko1250g1033kcal64.1g60.6g58.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna625g517kcal32.1g30.3g29.1g3.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367