Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 62g452kcal0.7g0.2g50.7g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g83g483kcal18.2g16.5g42g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g156g444kcal46g5.5g26.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g260g709kcal51.9g2.6g57.1g0g
Pakastepinaatti rainbow312g62kcal9.7g1.6g2.5g4.1g
Kananmuna kuoreton 114g163kcal14.3g0.3g11.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 208g55kcal6.9g6.4g0g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g52g139kcal14.8g1.2g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5023kcal325.6g69.8g397.6g8.4g
Valittu annoskoko1250g2512kcal162.8g34.9g198.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g1256kcal81.4g17.5g99.4g2.1g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697