Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus264g896kcal60.6g139.7g9.8g15.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha335g556kcal63.6g0g33.5g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g209g251kcal7.1g7.5g20.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g71g199kcal13.5g0g15.6g0g
Juusto, cheddar 157g649kcal40.3g0.2g54.1g0g
Emmental juustoraaste valio42g163kcal12.1g0g12.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g8.4g25kcal1.3g0.6g1.9g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl46g60kcal6g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5698kcal414.4g311.8g305g35.8g
Valittu annoskoko1250g2849kcal207.2g155.9g152.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna625g1425kcal103.6g78g76.3g9g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263