Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)917g294kcal30.3g41.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 92g315kcal9.3g64.2g1.1g3.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 101g144kcal12.6g0.3g10.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl138g482kcal19.3g77g10.3g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2467kcal143g365.6g43.4g34g
Valittu annoskoko1250g1234kcal71.5g182.8g21.7g17g
Annoskoko puolitettuna625g617kcal35.8g91.4g10.9g8.5g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534