Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 18g160kcal0g0g18.1g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)537g134kcal5.4g29.5g0g7.5g
Vesi268g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 268g449kcal74.4g0g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1625kcal167.2g80.8g70.6g23g
Valittu annoskoko1250g812kcal83.6g40.4g35.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna625g406kcal41.8g20.2g17.7g5.8g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802