Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g348g209kcal5.2g45.2g0.3g3.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)279g446kcal52.9g0g25.1g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.1g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0g
Sinappi 10g14kcal0.5g1.5g0.6g0.2g
Vesi279g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g209g71kcal0.4g14.8g0.6g3.8g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.2g0g0g
Persilja70g8.4kcal1g0.8g0.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1647kcal121.6g152g57.4g26.6g
Valittu annoskoko1250g824kcal60.8g76g28.7g13.3g
Annoskoko puolitettuna625g412kcal30.4g38g14.4g6.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129