Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g339g322kcal67.9g0g5.8g0g
Rypsiöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Makaroni, tumma 339g1220kcal45.8g223g10.2g20g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g283g116kcal4g22.9g0.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g283g339kcal9.6g10.2g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4096kcal254.6g512.2g101.6g40g
Valittu annoskoko1250g2048kcal127.3g256.1g50.8g20g
Annoskoko puolitettuna625g1024kcal63.7g128.1g25.4g10g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001