Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 453g79kcal8.3g1.8g2.3g8.6g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vesi272g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai36g127kcal4.3g25.7g0.8g1.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl362g308kcal5.1g15.9g25.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g36g265kcal0.4g0.4g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1606kcal38.6g96.2g115.4g22.4g
Valittu annoskoko1250g803kcal19.3g48.1g57.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna625g402kcal9.7g24.1g28.9g5.6g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525