Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi1092g1813kcal182.4g0g120.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.6g4.4kcal0.2g0.7g0g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 156g355kcal21.8g2.7g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4344kcal408.8g6.8g296.4g0.8g
Valittu annoskoko1250g2172kcal204.4g3.4g148.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna625g1086kcal102.2g1.7g74.1g0.2g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982