Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali773g163kcal9.3g26.3g1.5g16.2g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Siirappi 46g140kcal0g34.4g0g0g
Riisi puuroutuva 33g113kcal2g24.8g0.2g0.8g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 309g685kcal54.1g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2400kcal133g178.4g126.6g36.6g
Valittu annoskoko1250g1200kcal66.5g89.2g63.3g18.3g
Annoskoko puolitettuna625g600kcal33.3g44.6g31.7g9.2g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590