Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 320g343kcal73.9g0g4.8g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g160g115kcal4g26.9g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Timjami 3.2g9kcal0.3g0.9g0.2g1.2g
Punaviini 80g56kcal0.2g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g24g27kcal0.2g5.5g0g0g
Ruusukaali 320g78kcal4.4g6.2g1.6g8g
Pinaatti 320g43kcal5.2g1.3g1g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1516kcal178g86.4g31.8g28.6g
Valittu annoskoko1250g758kcal89g43.2g15.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna625g379kcal44.5g21.6g8g7.2g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680