Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 524g184kcal24.2g10.2g1.6g13.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus84g293kcal11.7g0.4g26.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 419g1382kcal8.4g12.6g146.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%209g482kcal60.7g5.2g25.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4.2g13kcal0.6g0.8g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4708kcal211.2g58.4g401.2g29.4g
Valittu annoskoko1250g2354kcal105.6g29.2g200.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna625g1177kcal52.8g14.6g100.3g7.4g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994