Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 656g119kcal3.7g16.4g2.6g4.6g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio42g92kcal3.3g10.9g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 298g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g249g696kcal47.2g0.1g54.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1902kcal108.4g54.8g130.8g9.2g
Valittu annoskoko1250g951kcal54.2g27.4g65.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g476kcal27.1g13.7g32.7g2.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965